Сигурност загарантована

img 20160525 100240
У ТОКУ РЕГИСТРАЦИЈА УСТАНОВЕ

У изузетно тешким и турбулентним временима са бројним несагледивим и непредвиђеним проблемима у лоше постављеном здравственом систему као и уз тотално незаинтересованост и неприхватање наметнутих и преко потребних промена које су уочене код већине запослених радника у нашој установи, МЕНАЏМЕНТ Дома здравља уз 10% заинтересованих радника је учинио све да и поред бројних уочених опструкција посебно од стане оних који неминовност промена не прихватају а што се намеће као императив приближавањем Европској унију и опстанак институција као што су домови здравља, очува целовитост и рад установе.

И поред свега Дом здравља више НИЈЕ И НИКАДА неће бити као што је био, барем док је вођен од стране руководства које га је и довело да постане важан и препознатљив сегмент у окружењу.

Законска клаузула са уредбом МИНИСТАРСТВА је донета 2005. године са роком извршења до 2006.године па се поставља питање шта је руководећи кадар наше установе како по овом а тако и по многим другим питањима учинио, свесно или из разноразних оправданих и неоправданих разлога да доведе у питање нормалан рад и функционисање установе. НАРАВНО НИШТА пошто нико није одговарао за свој индивидуални рад а посебно за рад свих служби и саме установе. На бројним састанцима сте о свему овом добијали прецизне информације па се поставља питање када ћете и да ли ћете постати свесни ситуације у којој се налазимо а врло добро се зна колико је мали пут до амбиса у коме смо се налазили.

И поред свега на шта су нас обавезале бројне приспеле законске уредбе које нису правовремено уочене и спровођене, а водећи рачуна о свим запосленим, њиховој будућој сигурности рада уз пружање помоћи пацијентима, као и загарантован рад будућим поколењима, МЕНАЏМЕНТ и поред опструкције и незаинтересованости појединаца за своју егзистенцију и рад установе, уз мукотрпан једномесечни рад прикупља све оно што у битисању није у архиви Дома здравља постојало и подноси ЗАХТЕВ МИНИСТАРСТВУ ЗДРАВЉА за утврђивање ИСПУЊЕНОСТИ УСЛОВА у погледу кадрова, целокупне и задовољавајуће опреме, просторија у свим сегментима здравствених служби, са апотекама уз редовног снабдевања становништва  потребним лековима, за почетак рада и обављање  здравствене делатности. Дом здравља сходно уложеном труду очекује дозволу за рад, уз ригорозне критеријуме који су прописани од меродавних органа, а свака установа која ову дозволу не буде имала неће могу да обавља здравствену делатност на начин како то налажу прописи Европске уније.

Добијањем ДОЗВОЛЕ ЗА РАД УЗ РЕГИСТРАЦИЈУ установе будуће генерације ће имати сигурност рада у свом даљем битисању. 

                                                                               Д И Р Е К Т О Р

IMG 20190607 132804

Јавне набавке

Огласи

Календар

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31